آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained
آنفولانزا طب اسلامی Fundamentals Explained
Blog Article
آنفولانزا یکی از جدیترین بیماریهای ویروسی است که سالانه تعداد زیادی از مردم را بیمار میکند. در بعضی از موارد، آنفولانزا میتواند کشنده باشد.
در هر سال سویه های جدیدی از این ویروس شیوع پیدا میکند که نیازمند مراقبت های بیشتری است. اما در صورت ابتلا به این بیماری، نگران نشوید، از پا درآوردن ویروس آنفولانزا کار سختی نیست. ما در ادامه این مطلب از بلاگ هایپر، به توضیح کلی درباره این ویروس و دیگر نکات مربوط به آن خواهیم پرداخت تا آمادگی شما برای مقابله با این ویروس را بالاتر ببریم.
در حالی که تب بالا یک نشانه رایج در آنفولانزا است، در سرماخوردگی نادر است. در کل سرماخوردگی یک بیماری خفیفتر از آنفولانزا است.
امکانات موجود در شعبات فروشگاه زنجیره ای هایپرفامیلی در خراسان رضوی
پزشکان با انجام آزمایشات و مطالعات بالینی روی بدن افراد و بررسی بیماریهای زمینههای فرد، بهترین برنامهی غذایی را برای فرد گردآوردی کرده و ارائه میکنند.
در صورتی که استفاده از روشهای درمانی خانگی، در روند بهبود شما تاثیری نداشت، در صورت داشتن هر یک از علائم زیر حتما به پزشک مراجعه فرمایید.
دانشگاه علم و فناوری سیاسی فرهنگی و هنری اقتصادی اجتماعی جهان ورزشی استان ها عکس ویدئو گرافیک صوت بازار پیشرفت زندگی ایسنا+ دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
بیماری آنفلوآنزا چقدر طول میکشد؟ اکثر مردم پس از یک هفته بهبود پیدا میکنند. اما زمانی میتوانید به مدرسه یا محل کار خود برگردید که حداقل ۲۴ ساعت از فروکش کردن تب گذشته باشد. در این مدت نباید به داروی تببر نیاز پیدا کرده باشید.
بیشترین آمار ابتلا به این نوع آنفولانزا مربوط به کشور ویتنام، مصر و اندونزی میباشد.
همانند نوع آ، نوع بی نیز علائم بسیار شدیدی دارد اما تنها تفاوت این نوع ویروس با نوع ای، این است که علاوه بر بروز مشکلات تنفسی، باعث به وجود آمدن اختلال در دستگاه گوارش نیز میشود.
بر همین اساس کودکانی که برای بار اول واکسینه میشوند، بهتر است به محض در دسترس قرار گرفتن واکسن، دوز اول آن را تزریق کنند تا جلوگیری از آنفولانزا بتوانند دوز دوم را یک ماه بعد تزریق کنند.
عوارض و تاثیرات واکسن آنفولانزا در کودکان و بزرگسالان متفاوت است. در ادامهی مقاله به بررسی عوارض جانی این واکسن میپردازیم:
برای کاهش علائم درد و تب ناشی از آنفولانزا میتوان از مسکنهای بدون نیاز به نسخه استفاده کنید.
مصرف هرگونه آنتیبیوتیک هنگام ابتلا به آنفلوانزا ممنوع است.